Digitale info kanosport in volle breedte

Naast websites en social media bevatten de clubbladen binnen de kanosport veel interessante informatie wanneer je je als buitenstaander of aspirant kanovaarder eens een idee wil vormen wat er zoal in "ons kanoland" omgaat. Mooie beschrijvingen van en belevenissen in het vaargebied van de kanoclub. Welke toertochten worden er gevaren en hoe wordt dit georganiseerd. Wat zijn de favoriete kano-vakantiebestemmingen van de leden. Verslagen van de open dagen, kano en kajaklessen, zwembadtrainigen, veiligheid, tips voor onderhoud en verzekering van je materiaal. Allerlei kanogerelateerde onderwerpen worden door de diverse leden op hun eigen wijze belicht.

Plezier en passie in kanovaren!
Wat tijdens het lezen opvalt is het plezier, de onderlinge samenwerking, de openheid en de passie voor het kanovaren. Divers gebracht en gewoon heerlijk spontaan. Een ware uitnodiging voor de aspirant vaarder. En daar heeft de club geen dure reclamecampagnes voor nodig!

! Waarom je mooie clubblad (lees: werving- en promotiemateriaal) "onder de knop" verbergen (of selectief "gratis" aanbieden aan enkel Ipad-gebruikers) wanneer je eenvoudig jouw fantastische watersport en activiteiten in de volle breedte bij een grote doelgroep onder de aandacht kunt brengen? Een digitaal exemplaar van je clubblad is snel gemaakt en wordt graag gelezen:

- Steendruk - WKV kano
- Peddelblad - Utrechtse Kano Vereniging - TOP!
- Voelspriet - Kanovereniging Anax
- Rijnvaarder - Kano Rijnland
- de Odyssee - AKV Odysseus
- 't Skeggien - KV Hardenberg