ALLY Experience aan de Semois

Vanaf seizoen 2014 heeft Camping MAKA het Ally Experience & Testcenter voor de Benelux in het leven geroepen om potentiële kopers van een kano het kanovaren in een Ally vouwkano optimaal te laten beleven. Er worden je verschillende "test-experiences" aangeboden: uitleg, zelf varen én kamperen aan de Semois.

De rivier "la Semois" en de natuur waarin deze rivier meandert, lenen zich bij uitstek om deze vouwkano's te varen: "Een gelijkenis qua natuur en vaarwater met Noorwegen, de oorsprong van Bergans of Norway en Ally vouwkano's" Kano's zijn er voor iedereen, maar vaak blijken kopers avontuurlijk ingestelde mensen en dát is wat Camping MAKA zo uniek maakt. De ligging van en de sfeer op de camping sluiten perfect aan bij wat Bergans en Ally willen uitdragen.

Een Ally vouwkano vaart heel licht, heeft maar weinig diepgang, weegt slechts ruim 20kg, is opgevouwen een grote rugzak en is enorm sterk. De kano is makkelijk in elkaar te zetten doordat er gebruik wordt gemaakt van een sterk (Noors) aluminium frame met shock-cord systeem. Hij is licht van gewicht, compact en dus makkelijk op te bergen en te vervoeren. De huid van de kano is gemaakt van PVC, de bodem is versterkt en voorzien van isolatie die extra veerkracht en sterkte biedt tijdens het varen. Je kunt variëren in zetels, er een spatscherm op maken, vervoeren in een rugzak, drijvers aan de zijkant plaatsen voor extra stabiliteit, de zeteltjes kantelen en dus geknield varen en veel meer... Mocht er onverhoopt tóch een beschadiging aan de boot ontstaan, is deze ter plekke makkelijk zelf te repareren

Camping MAKA heeft altijd drie verschillende vouwkano's voor je klaar liggen om je zo de gelegenheid te geven het juiste model te kiezen. Een Ally koop je één keer in je leven dus moet het in één keer de goede zijn. Net als bij de aankoop van bijvoorbeeld nieuwe wandelschoenen, een nieuwe auto of een nieuwe vliegvishengel, probeer je deze ook uit voor de aanschaf om zeker te weten of "het gevoel" klopt.

Meer informatie Camping MAKA