Winterbijeenkomst KV de Wieden

KV De Wieden, een vaargroep voor enthousiaste kanoërs in de regio Meppel-Steenwijk-Vollenhove-Blokzijl, houdt 15 Februari aanstaande alweer haar tweede winterbijeenkomst. Vind jij het gezellig om eens met meerdere vaarders leuke en afwisselende vaartochtjes te peddelen in een mooie omgeving? Elke donderdagavond wordt er gevaren, het hele seizoen door. In de weekenden worden ook tochtjes gepeddeld buiten het vaargebied Weerribben-Wieden.

kanovaren met KV de Wieden Foto: KV de Wieden

... Lees verder:
Winterbijeenkomst KV de Wieden

Scandinavië op z’n wildst

Kanoliefhebbers en avonturiers Jolanda Linschooten en Frank van Zwol laten in de zomer van 2017 hun Ally vouwkano even voor wat het is. Hun nieuwste uitdaging is een prachtige wildernisexpeditie in noord-Zweden. Vanuit Arjeplog peddelen zij stroomopwaarts over meren en rivieren door de bergen naar de Noorse grens om via Sulitjelma weer stroomafwaarts de Piteälv te volgen richting hun startpunt. Leidraad voor deze route is de droomreis van de Zweedse Elsa Wideblom. Zij maakte in 1926 samen met vriendin en vriend, een voor die tijd al, deze ongelofelijke onderneming.

... Lees verder:
Scandinavië op z’n wildst

Kajakverhalen

Mooie kajakverhalen lezen. Wie is daar nou niet gek op? Wij als fervent vaarders in ieder geval zéker! De mooiste kajakverhalen van verschillende schrijvers bundelen in een boek. Een prachtig initiatief en fantastische promotie van onze watersport.

Kajakverhalen - het mooiste van 37 schrijvers Fragment uit de video van de crowdfundingactie van Rein

Het mooiste van 37 schrijvers

Rein Hazewinkel is mooie kajaktochten en foto's gaan verzamelen om

... Lees verder:
Kajakverhalen

Indian Summer Cookano op de Kluft

Cook en Kano in de Weerribben - In het verlengde van het OKF gaat iets nieuws ontstaan. Voor open-kano vaarders die ook graag op houtvuur kokkerellen is er in het weekend van 14 -15 oktober voor het eerst het Cookano. Vanzelfsprekend op de bekende sfeervolle locatie De Kluft Ossenzijl.

Kanovaren en Koken

... Lees verder:
Indian Summer Cookano op de Kluft

Kanoën in Mongolië, land van de eeuwig blauwe hemel

Op vrijdag 8 september aanstaande om 20:00 uur, een uurtje na de opening van het Open Kano Festival in Ossenzijl, verwennen Valerie en Geoff de aanwezige deelnemers onder de sterrenhemel met alweer een mooie presentatie. Deze keer over hun avontuurlijke kanoreis in het westerse punt van Mongolië.

... Lees verder:
Kanoën in Mongolië, land van de eeuwig blauwe hemel

<< Eerste < Vorige [1 / 5] Volgende > Laatste >>