Kanotrektocht op de Drwęca en Wisła

Ben je er nog niet uit wat betreft je (kano)vakantieplannen deze zomer? Vaar dan eens mee met de internationale 14-daagse kanotrektocht van Klub Toeristische Watersport Chelmno in Polen. Een sportieve (kano)vakantie met unieke kenmerken:

KTW Chelmno organiseert van zaterdag 29 juli t/m zaterdag 12 augustus 2017 haar 57e trektocht op de Drwęca en Wisła. Een 252 kilometer lange kanotocht verdeeld over 9 vaardagen. Buitenlandse deelnemers zijn van harte uitgenodigd en

... Lees verder:
Kanotrektocht op de Drwęca en Wisła

Introductiecursus kajakken Kano Op IJburg

De lente hangt alweer in de lucht! Zou je ook zo graag op het water willen genieten van het mooie weer? Op 7 mei begint de eerste introductiecursus kajakken bij Kano Op IJburg. Voor maar €40 ben je vier avonden of één hele dag op het water en leer je alle basisvaardigheden en technieken. Mocht je daarna lid willen worden dan kun je (tijdens clubtijden) gebruiken maken van de kajaks van de club.

... Lees verder:
Introductiecursus kajakken Kano Op IJburg

Nieuwe kanoroute Oeverlanden geopend

Vanuit de jachthaven Strijensas kun je sinds vandaag, 22 april, met de kano het natuurgebied de Oeverlanden ontdekken! Dankzij een doorsteek bij de vuurtoren is het nu mogelijk om vanuit de jachthaven direct het natuurgebied in te kanoën. De nieuwe kanoroute Oeverlanden zorgt voor pakweg 15 kilometer peddelplezier. Beleef de natuur vanaf het water. Ga opzoek naar de bever en ijsvogel!

... Lees verder:
Nieuwe kanoroute Oeverlanden geopend

3e Rondje Pampus - 9 juni

Sufskivaarders opgelet! Op vrijdag 9 juni 2017 organiseert KANOKAY alweer het 3e Rondje Pampus een wedstrijd met surfski’s van Strandbad Duin in Almere-Poort naar forteiland Pampus v.v. over een afstand van 12 kilometer. Starttijd: 19.30 uur.

... Lees verder:
3e Rondje Pampus - 9 juni

Opening kanosteiger TOP Oudegein

Vanmorgen (7 april) is door de Gemeente Nieuwegein en Programmabureau Utrecht-West feestelijk het nieuwe TOP (Toeristisch Overstappunt) bij Jack’s Grillhouse, Parkhout 2 te Nieuwegein geopend. Aanwezige leden van de plaatselijke Kanovereniging De IJsselstreek (KVIJ) hebben met veel plezier de nieuwe kanosteiger in gebruik genomen. Weer een mooi vaargebied om te verkennen vanuit het Stadspark Oudegein!

... Lees verder:
Opening kanosteiger TOP Oudegein

<< Eerste < Vorige [1 / 6] Volgende > Laatste >>