Camping d'Hof

Grenzend aan het Bovenwiede en Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt camping d'Hof in het groene Venetië Giethoorn. Vaar met je kano door grachtjes en over de meren. De vele bruggetjes en rietgedekte boerderijen met prachtige tuinen bepalen het dorpsbeeld van Giethoorn. Een unieke omgeving om actief te recreëren.

... Lees verder:
Camping d'Hof

Camping De Akker

is een rustige familiecamping direct gelegen aan het natuurgebied het Wormer en Jisperveld. Er is plaats voor ongeveer 10 gast kampeerders zowel met tent, caravan of camper. Het caravanpark is gelegen aan vaar en viswater en is voorzien van ligplaatsen voor kleinere boten en een boothelling is aanwezig.

... Lees verder:
Camping De Akker

Kanocamping 't Ol Gat

Een zo natuurlijk mogelijk ingerichte kanocamping op een terrein van ongeveer één ha. groot, direct grenzend aan het water. Een deel van de camping is gewoon bos. Het grasveld onder de bomen is bestemd voor tenten en er zijn verharde plaatsen aanwezig voor caravans en campers. Kanovaarders en fietsers zonder eigen kampeermiddelen zijn ook van harte welkom. Er zijn 2 kleine caravans te huur, geplaatst op prominente plekken op de camping.

... Lees verder:
Kanocamping 't Ol Gat

Recreatiecentrum De Kluft

Het Recreatiecentrum de Kluft ligt in het hart van Nationaal Park De Weerribben, een unieke locatie om te verblijven. Een camping, jachthaven, hotel-restaurant, trekkershutten en een groepsaccommodatie, genaamd 't Kamphuis.

... Lees verder:
Recreatiecentrum De Kluft

Camping - Jachthaven Winkeloord

De enige toercamping direct liggend aan de Vinkeveense Plassen. Winkeloord is een jachthaven met camping en bootverhuur; sloepen, valken en kano's (candeese 2 persoons kano's).

... Lees verder:
Camping - Jachthaven Winkeloord