Kanovaren

Zo mooi is Nederland!

Photography by kanoweb

Kanovaren in Nederland

De kano en kajak startpagina met directe links naar o.a. onze favoriete kanotochten en kanoroutes in Nederland . Wij hebben onze tientallen vaarimpressies en tochtsuggesties per streek of provincie voor je gerubriceerd:

... Lees verder:
Kanovaren in Nederland

Herfst kanotochten, even nazomeren!

5 mooie kanoroutes: dat wordt genieten!
Herfstkleuren worden langzaam zichtbaar in het landschap. Oktober start een beetje regenachtig, maar tussen de buien door is het best wel prima peddelen. De temperatuur is aangenaam. Dus.. snel naar je favoriete instapplek en trek nog even de natuur in met je kano. Geniet!

kanovaren in de herfst - mooie outdoor kanotochten en kanoroutes varen Op zoek naar een mooie kanoroute?
We lichten met plezier een vijftal fraaie kanoroutes voor je uit:

... Lees verder:
Herfst kanotochten, even nazomeren!

Top 10 kanoroutes

Een top 10 kanoroutes volgens de bezoekers van kanoweb.nl het best gewaardeerd.
Een dagje lekker ontspannen en fantastische natuurbeleving vanuit je kano én vanaf de waterkant. En dat in eigen land! De mooiste opstapplekken en voldoende keuze aan kanoverhuuradressen aan de route. Met terrasjes onderweg of aan het start- en/of eindpunt. Neem je lunchpakketje mee! Onderweg kom je meer dan genoeg prachtige plekjes tegen om even lekker de benen te strekken.

... Lees verder:
Top 10 kanoroutes

Kanovaren - Neem je afval mee naar huis!

Blijkbaar wordt óók tijdens een dagje kanovaren nog wel eens een plastic flesje achteloos overboord gekieperd. Wil jij ook graag van onze prachtige natuur blijven genieten?

... Lees verder:
Kanovaren - Neem je afval mee naar huis!