Kanovaren

Zo mooi is Nederland!

Photography by kanoweb

Kanovaren in Nederland

De kano en kajak startpagina met directe links naar o.a. onze favoriete kanotochten en kanoroutes in Nederland . Wij hebben onze tientallen vaarimpressies en tochtsuggesties per streek of provincie voor je gerubriceerd:

... Lees verder:
Kanovaren in Nederland

Top 10 kanoroutes

Een top 10 kanoroutes volgens de bezoekers van kanoweb.nl het best gewaardeerd. - (update 9-11-2017) -
Een dagje lekker ontspannen en fantastische natuurbeleving vanuit je kano én vanaf de waterkant. En dat in eigen land! De mooiste opstapplekken en voldoende keuze aan kanoverhuuradressen aan de route. Met terrasjes onderweg of aan het start- en/of eindpunt. Neem je lunchpakketje mee! Onderweg kom je meer dan genoeg prachtige plekjes tegen om even lekker de benen te strekken.

... Lees verder:
Top 10 kanoroutes

Herfst kanotochten, even nazomeren!

5 mooie kanoroutes: heerlijk genieten!
Herfstkleuren worden langzaam zichtbaar in het landschap. Tot eind van de week is het nog wat fris, maar zondag belooft met 18 graden een mooie start van de Herfstvakantie! Op naar de kanostoep! Het wordt weer eens lekker de natuur in met je kano en heerlijk genieten! Een mooie start van de Herfstvakantie!

kanovaren in de herfst - mooie kanotochten en kanoroutes varen Op zoek naar een mooie kanoroute?
We lichten met plezier een vijftal fraaie kanoroutes voor je uit:

... Lees verder:
Herfst kanotochten, even nazomeren!

Kanovaren - Neem je afval mee naar huis!

Blijkbaar wordt óók tijdens een dagje kanovaren nog wel eens een plastic flesje achteloos overboord gekieperd. Wil jij ook graag van onze prachtige natuur blijven genieten?

... Lees verder:
Kanovaren - Neem je afval mee naar huis!