Kanoen, klimmen en 's avonds bij de open haard

Voor wie op zoek is naar een combinatie van ongerepte wildernis, back to basics, kanoën, vliegvissen, hiken en klimmen maar 's avonds toch bij de open haard wil kunnen bijkomen van al z'n avonturen, heeft Basic Dreams in het voorjaar twee unieke 10-daagse trips in de aanbieding. Vanuit de lodge op de oevers van het schitterende Loch Maree, diep in het uitgestrekte Letterewe natuurreservaat, onderneem je diverse één- of meerdaagse expedities. Met Canadese kano's verken je de flora en fauna op de eilandjes midden in van het loch.

kano avonturen Fotografie: © Basic Dreams

De roodkeel- en de parelduiker, de zeearend, otters en herten ze zijn allemaal te zien in een decor dat sinds de laatste ijstijd nauwelijks veranderd is. Kamperen in de open lucht, hiken in de bergachtige wildernis van Letterewe, vissen op wilde bruine forel, misschien zelfs een zalm; het hoort er allemaal bij.

De details van deze trips staan nog niet op de website www.basicdreams.nl, maar de vertrekdata liggen al wel vast: vrijdag 1 en vrijdag 29 april 2011. De lodge biedt plaats aan maximaal 8 deelnemers. Basic Dreams zorgt voor alles wat je nodig hebt.