Kano avonturen in Schotland

Basic Dreams organiseert kleinschalige en exclusieve avonturentochten in de Schotse wildernis. De Canadese kano speelt daarin een erg belangrijke rol. Soms als enige vervoermiddel, zoals bij de vijfdaagse tochten op de Spey.

En soms worden de Old Town Discovery's gebruikt om op plekken te kunnen komen die voor de 'gewone' liefhebber van de 'Great Outdoors' onbereikbaar blijven, zoals bij de tien- en twaalfdaagse tochten in het uiterste noordwesten van Schotland.

... Lees verder:
Kano avonturen in Schotland

Kanoën vanuit de Schotse Highlands naar de Noordzee

Een vijfdaagse kanotocht door Schotland - Basic Dreams organiseert vijfdaagse trips op Schotland's mooiste en bekendste zalmrivier; de Spey. Overdag genieten van de ongerepte natuur, de prachtige rivier en af en toe een spannende stroomversnelling. En 's avonds kamperen op de oevers, een knapperend kampvuur en een slokje van de whisky's waar deze streek beroemd om is.

kano avontuur op de Spey Fotografie: © Basic Dreams

... Lees verder:
Kanoën vanuit de Schotse Highlands naar de Noordzee

Kanoen, klimmen en 's avonds bij de open haard

Voor wie op zoek is naar een combinatie van ongerepte wildernis, back to basics, kanoën, vliegvissen, hiken en klimmen maar 's avonds toch bij de open haard wil kunnen bijkomen van al z'n avonturen, heeft Basic Dreams in het voorjaar twee unieke 10-daagse trips in de aanbieding. Vanuit de lodge op de oevers van het schitterende Loch Maree, diep in het uitgestrekte Letterewe natuurreservaat, onderneem je diverse één- of meerdaagse expedities. Met Canadese kano's verken je de flora en fauna op de eilandjes midden in van het loch.

... Lees verder:
Kanoen, klimmen en 's avonds bij de open haard