Je waant je in een aquarium!

Je ziet vele vissen onder je kano door zwemmen en zelfs voor je kano uit het water springen. Geweldig! Zo kun je naar een van de kleine vissersdorpjes met leuke restaurantjes varen of gaan picknicken en bivakkeren op een eenzaam eilandje.

kajakvaren portugal Op de grensrivier tussen Spanje en Portugal, de Rio Guadiana, kan men tot ruim 100 km landinwaarts varen. De rivier ziet er net zo uit als 100 jaar geleden en is de schoonste van Europa met bijna geen scheepvaart. Op de oevers liggen schildpadjes te zonnen en het is een geliefd paradijs voor vogelliefhebbers. Hier ziet en hoort u nog de Wielewaal. De stroomrichting wordt bepaald door de invloed van het tij. Een onvergetelijk avontuur voor liefhebbers van zon, natuur en (zee-)kanovaren.

Er wordt gevaren in 1 persoons zeekajaks (North-Shore) voorzien van luiken en schotten, zodat uw uitrusting mee kan en droog blijft. Goed materiaal is erg belangrijk, evenals veiligheid en plezier. Wanneer er een dag niet gevaren wordt zijn er vele andere mogelijkheden. Zoals: een stad of musea bezoeken, jeepsafari of mountainbiken. Ook zijn er twee prachtige wandeltochten uitgezet. Zelfs een dagje Sevilla bezoeken behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie: Kanocentrum Wirdumerklap