Home · Kanoweb RSS

Kanoweb RSS

rss feed kanoweb

Wat is RSS?

RSS is een techniek die is ontwikkeld om eenvoudig nieuws over te brengen. Met behulp van RSS blijf je snel en makkelijk op de hoogte van nieuwtjes en updates van je favoriete websites.
xmlrssOf een site gebruik maakt van feeds herken je aan het RSS of XML-logo. Via een speciale feed-lezer heb je je favoriete nieuwspagina's overzichtelijk bij elkaar. Op internet vindt je veel informatie over het gebruik en mogelijkheden van de verschillende RSS-lezers.

RSS ook via je browser

Via je browser (bijvoorbeeld Firefox en IE) is het mogelijk deze RSS-feeds handig bij elkaar te zetten en snel te raadplegen. In Firefox bij Live Bookmarks en in IE bij Favorieten/Feeds.

RSS in Firefox:feed logo in firefox
In firefox vindt je achter de url van de website het feed-logo. Je maakt een apart tabblad Feeds (Live Bookmarks) en je hebt alle onderwerpen netjes onder elkaar.

RSS in IE:feed logo in ie7
In Ie veranderd het feed-logo in de werkbalk van kleur, zodra een site feeds aanbiedt. Aanklikken en bij je favorieten in de kolom feeds zetten. Zodra nieuwe feeds worden aangeboden, wijzigt het lettertype naar vet

Voorbeelden:
Je zoekt bijvoorbeeld een tweedehands kajak of kano op het internet, of de laatste nieuwtjes van je club. Je plaatst de urls van de feeds van je keuze gewoon in je browser en je hebt altijd de laatste wijzigingen snel en gemakkelijk op je scherm. Ik heb alvast wat voorbeelden bij elkaar gezet. Veel plezier!

Jouw feed ook op deze pagina? Stuur je url via het contactformulier.

RSS feeds kano en kajak sites op het web

Kanoweb.nl
kanovaren in Finland
Lochemse Kanovereniging Njord
Maaslandse Kano Vereniging
kanoshop

RSS feeds 2e hands kano kajak en toebehoren op het web

Marktplaats.nl
Watersport.tweedehans.net