De 65 mooiste kanoroutes in Noord Holland

kanonatuurroutes De 65 mooiste kanoroutes in Noord Holland met een stukje Utrecht rondom de Vinkeveense Plassen

Noord holland is een fantastisch kanogebied. De meren en vaarten die het uitgestrekte land doorsnijden zijn niet alleen populair onder zeil- en motorbootbestuurders. Waar grote boten stranden, vinden kajak- en kanovaarders met gemak hun weg. En.. waar grote boten niet kunnen komen, vind je als kanovaarder ook de rust, de vogelrijke weiden, de loom grazende koeien langs de vaartjes.

Ontspannen kanovaren
Het kanorouteboekje "Kano Natuur Routes in Noord Holland" van Rob Nuij is de perfecte gids voor de kanovaarder die houdt van ontspannen kanovaren. De gids bevat 65 door Rob gevaren en gecontroleerde kanonatuurroutes. Elke tocht is beschreven en voorzien van fraai gedetailleerde kaartjes met aandachtspunten voor de kanovaarder.

Voor wie wil overnachten aan de oever bevat de gids lijsten van campings en "bed & ontbijt" adressen aan het water. Voor de vaarders die niet in het bezit zijn van een kano of kajak en toch eens wilen kennismaken is een lijst met kanoverhuuradressen toegevoegd. Als handige aanvulling is een kaart met verbindingsroutes toegevoegd. Ideaal voor meerdaagse tochten of een ontspannen kanovakantie.

Een kanoroutegids die je niet mag missen!
"Kanovaren is echte ontspanning voor lichaam en geest. Het is heerlijk om buiten in de natuur te zijn. Ik geniet elke keer weer als ik vaar!" aldus Rob.
Verkrijgbaar bij: www.kajak.nl