Kajakvaren op de Kleine Nete

"Tussen Retie en Grobbendonk is de Kleine Nete geschikt voor kano- en kajakvaart. Je vindt er alle nodige voorzieningen zoals aanlegsteigers, picknickbanken, vuilnisbakken en informatiepanelen. Avonturiers die op zoek zijn naar een bloedstollende adrenalinetrip vol kolkende stroomversnellingen zijn hier aan het verkeerde adres. Wat mag je wel verwachten?

... Lees verder:
Kajakvaren op de Kleine Nete

De 65 mooiste kanoroutes in Noord Holland

kanonatuurroutes De 65 mooiste kanoroutes in Noord Holland met een stukje Utrecht rondom de Vinkeveense Plassen

Noord holland is een fantastisch kanogebied. De meren en vaarten die het uitgestrekte land doorsnijden zijn niet alleen populair onder zeil- en motorbootbestuurders. Waar grote boten stranden, vinden kajak- en kanovaarders met gemak hun weg. En.. waar grote boten niet kunnen komen, vind je als kanovaarder ook de rust, de vogelrijke weiden, de loom grazende koeien langs de vaartjes.

... Lees verder:
De 65 mooiste kanoroutes in Noord Holland

850 kilometer kano en kajakplezier

kanokaart groningen Groningen is de ideale bestemming voor kano liefhebbers. Hier kun je kilometers achtereen peddelen door een gevarieerd landschap. Veel attracties zijn per kano bereikbaar. Kanoen is dus prima af te wisselen met een bezoek aan museum of even bijkomen op het terras.

... Lees verder:
850 kilometer kano en kajakplezier

145 Kanonatuurroutes Friesland, Noord Holland

Twee prachtige kanoroutegidsen van Rob Nuij. Met deze gidsen kun je als kano-, canadees-, of kajakvaarder heel Noord-Holland en Friesland doorvaren. Ook daar waar grotere boten niet kunnen komen. Hier vind je vaak de de mooiste plekjes.

... Lees verder:
145 Kanonatuurroutes Friesland, Noord Holland

Kanoparadijs Nederland

kanoparadijs nederland nieuwe uitgaveJolanda Linschooten & Frank van Zwol
De mooiste kanogebieden geselecteerd en voorzien van routekaart, praktische informatie en een achtergrondverhaal

Dit boek bundelt de mooiste kanotochten door Nederland. Per provincie zijn de aantrekkelijkste kanogebieden geselecteerd, en bij elke kanotocht wordt er een karakteristiek gegeven van de route, plus een achtergrondverhaal, een gedetailleerde routekaart en praktische informatie. In totaal worden 43 kano tochten beschreven.

... Lees verder:
Kanoparadijs Nederland

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>