Open Kano Vaardig zijn voelt prima

Herbie Bird Kanoschool In het weekend van 9 en 10 oktober hebben een aantal peddelaars de kans gekregen om hun vaardigheden te testen. Een aantal van hun is in opleiding voor instructeur Open Kano en dan is het van belang dat de peddelvaardigheid tot uitdrukking komt in een diploma. Het toeval viel hen toe omdat er 2 zomerse dagen werden geboden, daarvoor veel dank naar boven.

... Lees verder:
Open Kano Vaardig zijn voelt prima

Becky Mason ontdekt de Weerribben

Na een lange dag met intensieve en leerzame workshops tandem en solo kanovaren kan het natuurlijk niet zo zijn dat Becky Mason en haar partner Reid McLachlan vanuit Ossenzijl vertrekken zonder even écht kennis te maken met de Weerribben. Het wordt weliswaar een kort tourtochtje, zo netaan voor de schemering, maar lang genoeg om beiden een goede indruk mee te geven van de prachtige natuur rond de plek waar zij vandaag bijzonder enthousiast hun "klassieke stijl kanovaren" (Canadian Style) hebben gepresenteerd aan de vele deelnemers van beide workshops.

... Lees verder:
Becky Mason ontdekt de Weerribben

Kano Watersnip

De inspanningen van zelfbouwer Karel Knevel hebben een nieuw type open houten kano opgeleverd, die hij nu op de markt brengt onder de naam Watersnip, in samenwerking met de gerenommeerde kanobouwer MacBoat in Medemblik. De Watersnip onderscheidt zich niet alleen door haar model van andere kano's, maar ook door haar veelzijdigheid.

... Lees verder:
Kano Watersnip

<< Eerste < Vorige [5 / 5] Volgende > Laatste >>