Canadian Style Paddling op de Biggesee

Wanneer ik Frank zo sierlijk over het water zie "zweven" begint het meteen te "kriebelen". Na enkele (te) korte introductie workshops Canadian Style op o.a. het Kringelfieber en OKF heeft dit "virus" ook mij te pakken. Zelfs de kiel van onze in stijl gerestaureerde Zweedse wood-canvas moet er aan geloven. Er af! Met kiel vaart die kano alleen maar rechtuit

Canadian Style Paddling met Frank Müncker Na opnieuw in Frank's Atkinson Traveler en Chestnut Chum het plezier van deze heerlijke peddeltechniek beleefd te hebben weet ik het zeker. Op naar de Biggesee voor de fijne kneepjes.

Ook zin om solo (nog) meer plezier met je (tandem) kano te beleven? Er is nog plek voor een beperkt aantal cursisten, dus wees er snel bij!

Canoe & Survival - de workshops Leuke bijkomstigheid, de "young ones" van Canoe & Survival staan garant voor onverwachte aktie op en een aan het water én leuke verhalen aan het kampvuur. Het wordt in ieder geval een leuk weerzien met onze Duitse en Belgische kanovrienden. Voor de nieuwkomers, zéker weten, een weekend waar je na afloop héél anders tegen je kano én peddeltechniek aankijkt.

Plaats van aktie:
KC Olpe - Biggesee, vanaf vrijdag 19-10, 17.00 uur tot zondag 21-10, 16.00 uur. Ben benieuwd wie zich nog meer aansluit. Kijk voor meer info (inhoud workshop) en aanmelding op de website van Canoe & Survival:

Canadian Style Paddling Workshop