Kanokaart vernieuwd online

Na 10 jaar vinden we het eigenlijk wel eens tijd worden onze Kanokaart te vernieuwen. Een behoorlijk klusje, echt iets voor de wintermaanden. Uitgangspunt is het oorspronkelijke initiatief van Kanoweb en Kajaktourtochten; een online kaart waar wij sinds 2007 onze kanoroutes en vaarinformatie met veel plezier delen met medekanovaarders. In de loop van de tijd hebben al aardig wat vaarders aangehaakt.

Kanokaart Nederland - België
Kanokaart

Kanovaarders vinden elkaar!
Ook buiten het vaarwater

Amper een paar dagen in nieuwe vorm online stroomt onze mailbox over met leuke, fijne, vooral positieve reacties én bijdrages! We hebben een "gevoelige peddel" geraakt. Dat doet ons goed. Kanovaarders vinden elkaar!

Met de vernieuwde kanokaart hopen wij, als kanovaarders en makers van kanoweb.nl veel kanovaarders een plezier te doen. Onafhankelijk en puur vanuit vaarplezier t.b.v. promotie van de kanosport- en recreatie in de volle omvang. En ja wij varen ook nog.. en met veel plezier! ツ

Kanokaarten en routes gebundeld

Met de vernieuwde Kanokaart hopen we toe te werken naar een informatieve landelijk dekkende kanokaart. Dat veel vaarders nu al hebben toegezegd nieuwe routes en vaarinformatie beschikbaar te stellen zijn we blij mee!

Kanokaart Nederland - België Met name de samenwerking met www.kanokaart.nl om alle beschikbare route-info te bundelen en beschikbaar te stellen.
Als kajak- en kanovaarder op één centraal punt je vaarideeën opdoen en je vaarkalender voor het aankomende seizoen plannen.

Kanokaart van en voor kanovaarders!

Wil jij ook je route en/of vaarinfo delen?
Voor nu hebben we nog geen mogelijkheid voor een directe upload van routes. Stuur ons even een berichtje, dan laten wij je weten hoe je eenvoudig jouw routes (én instappunten) op de kanokaart kunt delen.

Contact

Veel "stippel-" maar vooral veel vaarplezier! ツ