Photography by kanoweb

Kanosport en recreatie

Welkom op Kanoweb.nl, dé kano & kajaksite!
Kanosport & recreatie met open kano (canadees) -tandem en/of solo- én kajak: kanotrips, kanoroutes, nieuwtjes, impressies en suggesties. Kanotrektochten, -kamperen, -events, -vakantie, -verhuur...

team Genoeg inspiratie voor uren peddel-plezier! Heb jij ideeën, suggesties of nieuwtjes voor Kanoweb.nl? Laat het ons weten!.
Kanoweb.nl : Kanovaren in Nederland en verder!

... Lees verder:
Kanosport en recreatie

Kanovaren - kajakvaren, is er verschil dan?

Tsja... Hoe leg je dat nu aan niet vaarders even 1-2-3 uit? Hoewel wij op kanoweb* (zoals op veel andere websites) de term "#kanovaren" (in Nederland onderhand algemeen) ook gebruiken om zowel kanovaren als kajakvaren aan te duiden, is er wel degelijk een groot verschil. Bij de kanoverenigingen (her)kennnen ze dit verschil maar al te goed.

... Lees verder:
Kanovaren - kajakvaren, is er verschil dan?

Waar kanovaren? - Een overzicht

"Waar mag ik wel of niet kanovaren" .. maar ook vragen over wetgeving kano kajak ontvangen we voortdurend in onze mailbox. We zetten alles wat we in de loop van de tijd op kanoweb hierover gepubliceerd hebben nog maar eens op een rij, o.a.:

... Lees verder:
Waar kanovaren? - Een overzicht

Vaarafspraken maken?

In verenigingsverband wordt het als een vanzelfsprekendheid ervaren met elkaar af te spreken om samen met kano of kajak een lekkere toertocht te varen. Via whats-app, mail, de verenigingswebsite of in het clublokaal wordt plaats en tijd met elkaar afgesproken.

afspreken en samen varen Wat nu als je buiten verenigingsverband eens een keertje wil opvaren met andere vaarders?

... Lees verder:
Vaarafspraken maken?

Kano of kajak reparatie en onderhoud

Wintertijd, niet voor alle vaarders het eind van het vaarseizoen, maar voor veel vaarders weer de tijd om het vaarmateriaal eens onder de loep te nemen.

kajak of kano?Kajak of kano? ツ
Kom je er met bepaalde klusjes niet helemaal uit? Via het web is aardig wat handige informatie te vinden. Met plezier zetten we een (update) adresjes voor je op een rij, zodat je niet zo ver hoeft te zoeken.

... Lees verder:
Kano of kajak reparatie en onderhoud

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>