Home · Kanovaren met de Hemelvaart?

Kanovaren met de Hemelvaart?

Hemelvaartweekend met temperaturen tot 30 graden op zondag in de verwachting?! Dat wordt dan spetteren aan of op het water. Misschien heb je wel een weekje vrij tot aan 2e Pinksterdag. Met dit vooruitzicht zetten wij graag weer even enkele fraaie vaargebieden voor je op een rij. Zit jouw route er niet bij? Check ook eens onze handige kanokaart met 350+ vaartrajecten en kanoroutes!

kanovaren hemelvaart

Kanovaren in de Lopikerwaard

In de groene Lopiker- en Linschoterwaard met zijn mooie rivieren, houtkades, boomgaarden, weiden, eendenkooien, lintdorpen met boerderijen en oude stadjes, zijn vier fraaie kanoroutes uitgezet. De kanoroutes variëren in lengte van 11, 19, 22 tot 48 kilometer. Meerdere startlocaties mogelijk aan de TOP-routepunten:

4 mooie routes in de Lopikerwaard

Kanoroutes Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Kom naar het nieuwe vaarroutenetwerk Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Al varend ontdek je veel bekende, maar vooral ook tot nu toe onbekende plekjes. Aan de waterkant zijn diverse voorzieningen aangebracht om eens lekker te ontspannen. Er zijn verschillende startlocaties en meerdere routes mogelijk:

Kanoën in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Rondje Linderbeek

Een fraaie rondtocht van plm 17 kilometer over de Linderbeek, Overijssels kanaal en Regge. De hele kanoroute is voorzien van kano-overdraagplaatsen aan de stuwen en prima picknickplekjes. Kamperen en kanoverhuur camping de Linderbeek. Meerdere startlocaties mogelijk:

Rondje Linderbeek

Kanoparadijs Weerribben-Wieden

Natuurlijk mag ons favoriete vaargebied niet ontbreken. Peddel op je eigen tempo door een afwisselend en oer-Hollands landschap. Check de onderstaande links en doe ideetjes op voor een of meer ontspannende tochten.

Weerribben Wieden

Kanoroutes of -verhuuradressen?

Naast de vele impressies van korte én langere kanoroutes vind je op kanoweb uiteenlopende routes voorzien van een handig routekaartje. Check ook de kanokaart met 350+ vaartrajecten, kanoroutes, instapplaatsen en veel meer!

Kanokaarten Nederland Kanokaart

Enkele kanoverhuuradressen hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

Kanoverhuur Nederland

Alles met elkaar genoeg inspiratie en mogelijkheden om eens lekker op het water te genieten. Wij wensen je sportief en ontspannend vaarplezier!