Photography by Kanoweb

Honderden kajaks en kano's aan start van 28e Veluwerally

Veluwerally 2005 - Het kampeerterrein aan de Rhederlaag is behoorlijk bezet wanneer we rond zeven uur in de ochtend aankomen. Vele tentjes en caravans, maar vooral kajak en kanoliefhebbers. Iedereen is druk in de weer. De honderd kilometer start om half acht en dat is te merken ook. Er wordt al behoorlijk warm gepeddeld. Moet ook wel, het is nogal grauw en af en toe miezert het.

... Lees verder:
Honderden kajaks en kano's aan start van 28e Veluwerally

Veluwerally 2003

28 september 2003, 06.00 uur: vroeg uit de veren! 's Avonds laat alles al een beetje klaar gezet, zodat alleen nog gezorgd hoeft te worden voor verse koffie en broodjes voor onderweg. Op ons gemak pakken we alles in ons stalen ros en nu nog even onze dochter wakker schudden zodat zij ons naar Rhederlaag kan brengen.

veluwerally 2003

... Lees verder:
Veluwerally 2003

Veluwerally 2002

Een prachtige kanotocht over de IJssel, georganiseerd door de Nederlandse Kano Bond. Zelf vaar ik de tocht al enkele jaren met veel plezier als zgn. "niet georganiseerde deelnemer" met onze Trapper. Ik voel het een beetje als afsluiter van het kanoseizoen. Je kunt kiezen voor deelname aan 35 kilometer tot aan Zutphen, 50 kilimeter tot aan Deventer en 100 kilometer tot aan Kampen. Aangezien ik ook volop wil genieten van de contacten op en langs het water start ik meestal met de ploeg die het eerst vertrekt.

... Lees verder:
Veluwerally 2002

<< Eerste < Vorige [4 / 4] Volgende > Laatste >>