Photography by Kanoweb

Succesvolle 32e Veluwerally

27 September 2009 - Vele enthousiaste kano- en kajakvaarders uit heel Nederland, maar ook vanover onze landsgrenzen, zijn naar Giesbeek gekomen om dit grootse evenement mee te varen. Dit jaar zijn opmerkelijk veel nieuwe en vooral ook jonge vaarders "toegestroomd". "Een echte impuls, deze verjonging van ons evenement" volgens coördinator Martin Stevense. Met ruim 540 deelnemers kan de 32e editie van de Veluwerally dan ook vol trots een een succes genoemd worden.

... Lees verder:
Succesvolle 32e Veluwerally

Veluwerally 2009, 27 september

veluwerally De Veluwe Rally is een van de grootste kano-evenementen in Nederland en wordt elk jaar gehouden op de laatste zondag van september. Deze prestatietocht is bedoeld voor iedere ervaren kanovaarder van jong tot oud. Dit jaar vindt de Veluwerally plaats op 27 september!

De tocht voert stroomafwaarts over de IJssel van Giesbeek naar Zutphen (ca. 35 kilometer), Deventer (ca. 50 kilometer) of Kampen (ca. 100 kilometer). Overigens kun je dit jaar niet meer starten in Deventer.

... Lees verder:
Veluwerally 2009, 27 september

Nieuwe website Veluwerally.nl

Met het warme weer van de afgelopen dagen denk je misschien niet 123 aan waar je 27 September gaat varen. Maar zet in ieder geval de datum NU al vast in je agenda, opdat je het niet vergeet! Bezoek bovendien de nieuwe website van de Veluwerally en zet deze bij je favorieten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!
Tot ziens op de IJssel op 27 septemer 2009!

... Lees verder:
Nieuwe website Veluwerally.nl

Ruim 500 deelnemers aan de Veluwerally 2006

Er is prachtig weer voorspeld, zuidoostenwindje, 2 a 3, dus lekker in de rug. De laatste dagen is het water van de IJssel flink aan het stijgen. Bij het aanrijden vanuit Doesburg is dit dan ook goed aan de stroming te zien. De temperatuur zou redelijk zijn, 22 tot 26 graden in het oosten en weinig bewolking. Dit laatste is niet helemaal waar, maar wanneer komen die voorspellingen dan ook helemaal uit? Maar al met al een hele fijne dag, bewolkt tot in de middag maar lekker warm. Broeierig zelfs.

... Lees verder:
Ruim 500 deelnemers aan de Veluwerally 2006

Honderden kajaks en kano's aan start van 28e Veluwerally

Veluwerally 2005 - Het kampeerterrein aan de Rhederlaag is behoorlijk bezet wanneer we rond zeven uur in de ochtend aankomen. Vele tentjes en caravans, maar vooral kajak en kanoliefhebbers. Iedereen is druk in de weer. De honderd kilometer start om half acht en dat is te merken ook. Er wordt al behoorlijk warm gepeddeld. Moet ook wel, het is nogal grauw en af en toe miezert het.

... Lees verder:
Honderden kajaks en kano's aan start van 28e Veluwerally