Photography by Kanoweb

Veluwerally 2011 geannuleerd!

34e veluwerally De vierendertigste VeluweRally (weekeinde van 24 en 25 september 2011) gaat NIET door. In overleg met Rijkswaterstaat bleek dat men de waterstand onvoldoende vindt om de tocht veilig door te laten gaan.

... Lees verder:
Veluwerally 2011 geannuleerd!

Veluwerally 2010 in de surfski

Het team van Surfski Holland heeft de Veluwerally 2010 aangegrepen om eens een flinke afstand te varen in hun opmerkelijk lange kano's (of zijn het kajaks?) Kanoweb wil je vanzelfsprekend de, door het team, mooi vastgelegde beelden van hun 50 kilometer lange trip van Giesbeek naar Deventer niet onthouden.

... Lees verder:
Veluwerally 2010 in de surfski

Succesvolle 32e Veluwerally

27 September 2009 - Vele enthousiaste kano- en kajakvaarders uit heel Nederland, maar ook vanover onze landsgrenzen, zijn naar Giesbeek gekomen om dit grootse evenement mee te varen. Dit jaar zijn opmerkelijk veel nieuwe en vooral ook jonge vaarders "toegestroomd". "Een echte impuls, deze verjonging van ons evenement" volgens coördinator Martin Stevense. Met ruim 540 deelnemers kan de 32e editie van de Veluwerally dan ook vol trots een een succes genoemd worden.

... Lees verder:
Succesvolle 32e Veluwerally

Veluwerally 2009, 27 september

veluwerally De Veluwe Rally is een van de grootste kano-evenementen in Nederland en wordt elk jaar gehouden op de laatste zondag van september. Deze prestatietocht is bedoeld voor iedere ervaren kanovaarder van jong tot oud. Dit jaar vindt de Veluwerally plaats op 27 september!

De tocht voert stroomafwaarts over de IJssel van Giesbeek naar Zutphen (ca. 35 kilometer), Deventer (ca. 50 kilometer) of Kampen (ca. 100 kilometer). Overigens kun je dit jaar niet meer starten in Deventer.

... Lees verder:
Veluwerally 2009, 27 september

Nieuwe website Veluwerally.nl

Met het warme weer van de afgelopen dagen denk je misschien niet 123 aan waar je 27 September gaat varen. Maar zet in ieder geval de datum NU al vast in je agenda, opdat je het niet vergeet! Bezoek bovendien de nieuwe website van de Veluwerally en zet deze bij je favorieten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!
Tot ziens op de IJssel op 27 septemer 2009!

... Lees verder:
Nieuwe website Veluwerally.nl