SUPHolland.nl

SUPHolland.nl is DE specialist op het gebied van Stand UP Paddle in Nederland en concentreert zich volledig op SUP.

SUPHolland.nl is ontstaan vanuit 100% passie voor de Stand Up Paddle en vanuit de overtuiging dat suppers in Nederland een echte SUP-only store verdienen.

Er wordt een totaal pakket aan Stand UP boards, peddels en SUP accessoires aangeboden. Van vlakwater tot wildwater tot golven, van recreatie tot fitness tot race/marathons. Het assortiment is compleet en bevat een groot aantal merken (oa. Paddle Surf Hawaii, Hobie SUP, Kialoa) die zich volledig op SUP richten en voorop lopen in de ontwikkeling van de SUP sport. www.supholland.nl biedt tevens de mogelijkheid tot demo en SUP instructie.
Website: SUPHolland.nl

Maak je eigen stand-up paddle

Dit voorjaar start MacBoat met een cursus om je eigen houten Stand Up paddle (SUP) te leren maken. Goedkoper en veel mooier dan een kant-en-klaar exemplaar. Bovendien heb je de voldoening van het zelf maken van dit mooie artikel. Een one-of-a-kind op maat!

Naar keuze kun je de peddel thuis schuren en afwerken of dat tijdens de tweede dag onder begeleiding in de werkplaats doen.

Tip: Het aanbrengen van logo, namen of teksten en het versterken van de peddel met glasvezeldoek en epoxy.

De eerstvolgende Peddelmaak cursussen staan gepland voor: zaterdag 6 februari en zondag 7 februari 2010 (stand-up peddel cursus)
Meer info: MacBoat

Alles over Stand up paddling

De Stand UP Paddle Community website 'Stand Up Paddle Holland' is de plaats waar Suppers uit Holland elkaar ontmoeten en hun ervaring en kennis met elkaar delen. De site bevat inmiddels een schat aan informatie met video's, foto's en ervaringen van leden. De site heeft tevens een forum en blogs van leden en is een aanrader voor iedereen met interesse in Stand Up Paddle.
Standuppaddleholland