Bollentochtweekend HKV

Kanovaren in de Bollenstreek! - De vroege lente zorgt voor een kleurrijk schouwspel tijdens je kanotocht door de polders van Zuid-Holland, de Haarlemmertrekvaart, de Keukenhof, de Ringvaart en Lisse. Langs diverse routes krijg je een goed overzicht van de overgang van de zandgronden via de laatste strandwallen naar het veen. Je kunt dit jaar al bijzonder vroeg genieten van de in bloei staande bollenvelden.
De Haarlemse Kano Vereniging nodigt je dan ook van harte uit om deel te nemen aan het 69e Bollentochtweekend van 22 en 23 april 2017.

... Lees verder:
Bollentochtweekend HKV

Brugse Kajakdoortocht

Brugse Kajakdoortocht - 19 maart 2017 Er wordt gevaren op het kanaal van Brugge naar Gent met keerpunt aan café-bistro-restaurant de Kijkuit te Beernem, terugtocht na een eventuele pauze in het café en daarna via dezelfde weg(!) terug naar het clublokaal van BKK.

... Lees verder:
Brugse Kajakdoortocht

Kamper Kano Kampeer Klassieker

skonenvaarders KV Skonenvaarder organiseert in 2018 alweer voor de zesde maal de vierdaagse Kamper Kano Kampeer Klassieker - 4k tijdens het Hemelvaart weekeinde. De 4k is een trektocht over groot en klein vaarwater van totaal 100km. Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 om 10.00 uur wordt gezamenlijk gestart .

... Lees verder:
Kamper Kano Kampeer Klassieker

Per kano van Almelo naar Nordhorn

Jaarlijks organiseren verschillende organisaties een kanotoertocht over het kanaal van Almelo naar Nordhorn. Er wordt 35 Km gevaren door een prachtig stuk Twents- Duitse cultuur en natuur.

euregio kano rally

... Lees verder:
Per kano van Almelo naar Nordhorn

<< Eerste < Vorige [2 / 2] Volgende > Laatste >>