Photography by kanoweb

Open Kano Festival 2017

Voor je het merkt is de zomer weer voorbij. Maar de echte diehards hebben het Open Kano Festival al in hun agenda staan. Jij nog niet? Meteen doen: Plan dit fantastische kanoweekend in je agenda!
Van 8, 9 en 10 September is het weer een waar peddelfeest van en voor open kanovaarders in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een gezellig samenkomen waar open kanovaarders in ontspannen sfeer onderling veel kennis en laatste nieuwtjes uitwisselen over peddels, vaartechnieken en open kano's.

... Lees verder:
Open Kano Festival 2017

Open Kano Treffen 2016 Ossenzijl

De laatste flarden gitaarmuziek klinken over het veld. Aan het zonovergoten Openkanotreffen 2016 komt nu werkelijk een eind. Tipi's en tenten fladderen een voor een naar het groene gras om weer opgeborgen te worden. Kano's in alle kleuren, soorten en maten gaan op de kar of de dakdrager, klaar voor de thuisreis.

... Lees verder:
Open Kano Treffen 2016 Ossenzijl

Open Kano Treffen 2015 Weerribben Ossenzijl

Zonovergoten, gezelligheid troef, veel plezier en voor iedere kanovaarder zéker wat wils op het Open Kano Treffen 2015! De weersvooruitzichten voor alweer het twaalfde meerdaagse treffen in Ossenzijl zijn zó goed, dat op woensdag en donderdag de eerste deelnemers al kwartier komen maken en hun eerste toertje door de Weerribben varen.

open kano treffen 2015 ossenzijl weerribben

... Lees verder:
Open Kano Treffen 2015 Weerribben Ossenzijl

Open Kano Treffen 2014 - de Weerribben

Openlucht theater
Mooi weer zorgt ervoor dat de meeste deelnemers in de loop van vrijdag al verschijnen op camping de Kluft in de Weerribben voor hét Open Kano Treffen van het jaar. Tot laat in de avond "stromen" kanovaarders binnen en worden de onderkomens voor de nacht opgebouwd. In de schemering worden we verrast door Valerie met een prachtige dia/film-presentatie: Snake en Peel rivieren kanotocht, een wildernis reis door het Canadese Yukon Het zet direct de toon voor het kanoweekend: kanovaren is avontuurlijk, veraf of dicht bij huis. Een prachtige (niet officiele ;-) opening van het Open Kano Treffen 2014.

... Lees verder:
Open Kano Treffen 2014 - de Weerribben

Open Kano Treffen viert 10-jarig bestaan

De grootse opkomst van open kanoliefhebbers zorgt in het weekend van 6 tot 9 september voor een bruisende gezelligheid op de trekkersvelden van Camping de Kluft in Ossenzijl. Uit alle windstreken arriveren in de loop van vrijdag open kano cracks, beginners, liefhebbers en geïnteresseerden. Het lijkt wel of er een supergroeimiddel is gebruikt; vanuit de groene grasmat "ploept" de ene na de andere tipi omhoog. Er ontstaat een waar doolhof van tipi's, tenten, tarps én natuurlijk open kano's; de een nog langer, mooier, kleurrijker dan de ander. Tot diep in de nacht klinkt de gitaarmuziek aan het kampvuur. Iedereen heeft zijn/haar plekje en elkaar gevonden. Veel nieuwe gezichten en gelukkig ook weer de vaarders van het "eerste uur". Het belooft een spektakel-weekend te worden.

open kano treffen

... Lees verder:
Open Kano Treffen viert 10-jarig bestaan

<< Eerste < Vorige [1 / 2] Volgende > Laatste >>