Photography by Kanoweb

Open Kano Festival 2019

Een feest van en voor open kano vaarders!

Elk tweede weekend van September is de jachthaven van Ossenzijl hèt internationaal Peddelparadijs voor open kano vaarders. Vreemde talen worden gesproken waar ieder elkaar verstaat. Muziek klinkt wanneer kano's sierlijk over het water bewegen. Peddels fluisteren het water toe. Een goed luisteraar hoort in de verte zelfs dóór de wind de klanken van een oude Steinway piano.

open kano festival 2019Open Kano Festival 2019 - Op alle kampeerterreinen activiteiten voor elk wat wils

De open kanosport bruist!

... Lees verder:
Open Kano Festival 2019

Open Kano Festival 2018

Een feest van en voor open kano vaarders!

Je staat er niet gelijk bij stil, maar om de jaarlijkse samenkomst van (dit jaar bijna 300!) enthousiaste open kanovaarders, het Open Kano Festival, tot een geslaagd feest te maken gaat een gedegen voorbereiding vooraf. Het tweede weekend van September komt dichterbij. Vakantieperiodes lopen af en dan is het eindelijk zover.. Het team van vrijwilligers neemt met elkaar nog wat "flinke hobbels". Daarna de laatste puntjes nog op de "i". En uiteindelijk valt alles prima op z'n plek, zo blijkt tijdens en na afloop uit vele blije gezichten en positieve reacties.

kanovaren - instructeurs - open kano festivalKorte kennismaking aanwezige instructeurs op het OKF-2018

... Lees verder:
Open Kano Festival 2018

Open Kano Festival 2017

Wow! Wat een tof kanoweekend!

Spijtig dat het zo snel voorbij gaat. We kijken nu al weer uit naar het Open Kano Festival 2018. Aan water dit jaar geen gebrek. Voor enkelen reden om op voorhand af te zeggen. Nou.. dat had je beter niet kunnen doen. Je weet ècht niet wat je hebt gemist! Ruim 160 deelnemers maken met elkaar van het OKF-2017 een waar kanofeestje. Veel blije gezichten en opgestoken duimen.

... Lees verder:
Open Kano Festival 2017

Open Kano Treffen 2016 Ossenzijl

De laatste flarden gitaarmuziek klinken over het veld. Aan het zonovergoten Openkanotreffen 2016 komt nu werkelijk een eind. Tipi's en tenten fladderen een voor een naar het groene gras om weer opgeborgen te worden. Kano's in alle kleuren, soorten en maten gaan op de kar of de dakdrager, klaar voor de thuisreis.

... Lees verder:
Open Kano Treffen 2016 Ossenzijl

Open Kano Treffen 2015 Weerribben Ossenzijl

Zonovergoten, gezelligheid troef, veel plezier en voor iedere kanovaarder zéker wat wils op het Open Kano Treffen 2015! De weersvooruitzichten voor alweer het twaalfde meerdaagse treffen in Ossenzijl zijn zó goed, dat op woensdag en donderdag de eerste deelnemers al kwartier komen maken en hun eerste toertje door de Weerribben varen.

open kano treffen 2015 ossenzijl weerribben

... Lees verder:
Open Kano Treffen 2015 Weerribben Ossenzijl

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>