Kamper Kano Kampeer Klassieker

skonenvaarders KV Skonenvaarder organiseert in 2018 alweer voor de zesde maal de vierdaagse Kamper Kano Kampeer Klassieker - 4k tijdens het Hemelvaart weekeinde. De 4k is een trektocht over groot en klein vaarwater van totaal 100km. Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 om 10.00 uur wordt gezamenlijk gestart .

Op woensdagavond voorafgaande aan de start, vanaf 17.00 uur, is iedereen van harte welkom bij KV Skonenvaarder te Kampen. Die avond is er tevens een briefing voor de tocht. Natuurlijk is het clubgebouw dan geopend. De kanotocht gaat over Drontermeer, Vossemeer, Ketelmeer, Zwartemeer, Kadoelermeer, Vollenhovermeer, door Natuurpark De Wieden en Weerribben en over de IJssel. Een gevarieerd aanbod aan bijzonder divers vaarwater.

De deelnemers nemen de bagage zelf in de kano mee. Spatscherm en zwemvest zijn verplicht, groot water uitrusting wordt sterk aanbevolen.

Op zaterdag is de mogelijkheid voor een BBQ. Deelname voor leden van WSV, TKBN of PP bedraagt €40,-. Niet-leden betalen €50,- (excl. Bbq). Dat is dan inclusief 4x kamperen. Aanmelden kan tot 29 april op toertocht4k[at]hotmail.com . Meer informatie:

www.skonenvaarder.nl

KV Skonenvaarder gaat er weer een leuke happening van maken. Jij komt toch ook?!