Euregio Kanorally 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert de Stichting Euregio KanoRally een grensoverschijdende kanotocht in Duitsland en Nederland.
Dit jaar wordt niet het kanaal Almelo - Nordhorn gevaren, waar de EKR mee begon, maar de Kanoronde.

De Kanoronde is een grensoverschrijdende kanotocht in het prachtige coulissen landschap tussen Nordhorn, Denekamp en Neuenhaus. Er wordt gevaren over de Vechte de Dinkel en óók een stukje over het kanaal Almelo - Nordhorn

Voor alle deelnemers geldt: verzamelen zaterdag 10 juni 's ochtends om 09:00 uur in Nordhorn. Om 10.00 uur valt het startschot. Vaarlengtes: 18 km of 36 km. Men vaart op eigen risico. Er is een (beperkte) mogelijkheid om kano’s te huren . Dit dient men wel ruim van te voren aan te geven.

Waarom zou je mee doen?
Het Twents Duitse landschap, is een on Nederlands zacht glooiend landschap met kabbelende beekjes en oude kanalen. Een onbekende schoonheid voor menig kanoër. Een andere reden is dat de afgelopen tien jaar mensen uit alle windstreken hebben meegedaan, mensen uit Parijs, Hanove, Osnabrück, Nordhorn, Almelo, Haarlem, Leeuwarden, Antwerpen, Hardenberg, Zwolle, Utrecht, etc. En om eerst gezamenlijk een tocht te varen om vervolgens met dit gemêleerde gezelschap een bbq te beleven is een onvergetelijke gebeurtenis.

Iedere kanovaarder is van harte uitgenodigd!
Inschrijven / opgeven het liefst vóór 8 juni 2017 onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Alle actuele informatie over de Euregio Kanorally kun je vinden op

Euregio Kanorally