Berkel Kanorally

Onder het motto De Berkel verbindt organiseren de Vrienden van de 3e Berkelcompagnie in het Berkelfestival weekend van 24 en 25 augustus 2019 een tweedaagse, grensoverschrijdende kanotocht van Vreden / Ellewick naar Zutphen, de Berkel Kanorally. Met deelnemers uit Duitsland en Nederland wordt een mooie en gezellige tweedaagse kanotocht gevaren over de Berkel van Duitsland naar Nederland.

De Berkel Kanorally wordt in samenwerking met diverse kanoverenigingen en kanoverhuurders mogelijk gemaakt: KSV Stadtlohn, KSV Vreden, LKV Njord Lochem, Kanovereniging Anax Zutphen, Fiets en Kanoverhuur ten Brinke Rekken, Sportwijzer Eibergen, Ultimate Adventures Borculo, Zwembad de Berkel Almen en Fun Sport Total Warnsveld.

Enkele enthousiaste vaarders hebben de route al goed verkend en met veel plezier gevaren. Hun tip: Wil je meevaren op 24 en 25 augustus a.s.? Beschik in ieder geval over een goede conditie. De lengte van de tocht ligt op beide dagen tussen de 25 en 30 km en er moet bij heel wat stuwen worden overgedragen. Een èchte toertocht voor de geoefende kanovaarder.

Informatie en inschrijven:

Informatie over startplaatsen, tussenstop, finish, de route, afstanden, starttijden, pauzeplaatsen, stuwen, Berkeltak Mallumse Molen, overnachten, kosten en inschrijving vind je overzichtelijk op de website en via de facebookpagina van de Vrienden van de 3e Berkelcompagnie:

Vrienden van de 3e Berkelcompagnie Facebook