Kano - kajak evenementen en activiteiten

In deze rubriek "Events" verdienen diverse jaarlijks terugkerende kano- en kajakevents het om even "uitgelicht" te worden naast de actuele nieuwtjes. Het is vaak "fun" en een fijne ervaring om mee te peddelen. Op sommige events zijn we dan ook meer dan eens van de partij. Bijvoorbeeld het Open Kano Festival of de VeluweRally.

Vaarplezier op het Kringelfieber

Het is best wel even wennen. Op stap met de "young ones" van Canoe & Survival. Maar het beloofde "gegarandeerd vaarplezier" wordt méér dan waar gemaakt. Zeker op een treffen als het Kringelfieber aan de Edersee.

Kringelfieber - Camping Teichmann

... Lees verder:
Vaarplezier op het Kringelfieber

Berkel Kanorally

Onder het motto De Berkel verbindt organiseren de Vrienden van de 3e Berkelcompagnie in het Berkelfestival weekend van 25 en 26 augustus 2018 een tweedaagse, grensoverschrijdende kanotocht van Vreden / Ellewick naar Zutphen, de eerste Berkel Kanorally. Met deelnemers uit Duitsland en Nederland wordt een mooie en gezellige tweedaagse kanotocht gevaren over de Berkel van Duitsland naar Nederland.

... Lees verder:
Berkel Kanorally

Open kano treffen in de Eifel

Mooi op tijd arriveren we op het terrein van de Eschweiler Kanu Club aan de Stausee in Obermaubach. "Zoek maar een mooi plaatsje uit" Ruimte genoeg op de twee veldjes bij het Bootshaus van de club. Eind van de middag druppelen langzaam de eerste deelnemers binnen. Tentjes worden opgezet en de kano's gaan op de trailer. Een heel geregel.

Open kano treffen Eifel

... Lees verder:
Open kano treffen in de Eifel

Kanobelevenis in de Biesbosch

Een zwerftocht voor de natuurliefhebbers, een prestatietocht over grote rivieren en kreken, kamperen bij het Wantij, een avondkanotocht in de schemering, een stadstocht door de historische binnenstad van Dordrecht, zelfs een kanotocht naar een deel van de Biesbosch waar je normaal gesproken, niet mag kan komen: "De Schotbalkentocht". Flink wat ingrediënten voor een échte kanobelevenis in de Biesbosch: de Biesbosch kano experience

... Lees verder:
Kanobelevenis in de Biesbosch

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>