Kano - kajak evenementen en activiteiten

In deze rubriek "Events" verdienen diverse jaarlijks terugkerende kano- en kajakevents het om even "uitgelicht" te worden naast de actuele nieuwtjes. Het is vaak "fun" en een fijne ervaring om mee te peddelen. Op sommige events zijn we dan ook meer dan eens van de partij. Bijvoorbeeld het Open Kano Festival of de VeluweRally.

Open kano treffen in de Eifel

Mooi op tijd arriveren we op het terrein van de Eschweiler Kanu Club aan de Stausee in Obermaubach. "Zoek maar een mooi plaatsje uit" Ruimte genoeg op de twee veldjes bij het Bootshaus van de club. Eind van de middag druppelen langzaam de eerste deelnemers binnen. Tentjes worden opgezet en de kano's gaan op de trailer. Een heel geregel.

Open kano treffen Eifel

... Lees verder:
Open kano treffen in de Eifel

Kanobelevenis in de Biesbosch

Een zwerftocht voor de natuurliefhebbers, een prestatietocht over grote rivieren en kreken, kamperen bij het Wantij, een avondkanotocht in de schemering, een stadstocht door de historische binnenstad van Dordrecht, zelfs een kanotocht naar een deel van de Biesbosch waar je normaal gesproken, niet mag kan komen: "De Schotbalkentocht". Flink wat ingrediënten voor een échte kanobelevenis in de Biesbosch: de Biesbosch kano experience

... Lees verder:
Kanobelevenis in de Biesbosch

Euregio Kanorally 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert de Stichting Euregio KanoRally een grensoverschijdende kanotocht in Duitsland en Nederland.
Dit jaar wordt niet het kanaal Almelo - Nordhorn gevaren, waar de EKR mee begon, maar de Kanoronde.

... Lees verder:
Euregio Kanorally 2017

I.C.F. Grachtentochten Amsterdam

In 2016 is de 35e editie van de Internationale I.C.F. Grachtentochten 'Amsterdam'. De leden van K.V.Sloterplas hebben besloten dat ons I.C.F. evenement niet meer jaarlijks, maar tweejaarlijks wordt georganiseerd.

... Lees verder:
I.C.F. Grachtentochten Amsterdam

<< Eerste < Vorige [1 / 2] Volgende > Laatste >>