Kano - kajak evenementen en activiteiten

In deze rubriek "Events" verdienen diverse jaarlijks terugkerende kano- en kajakevents het om even "uitgelicht" te worden naast de actuele nieuwtjes. Het is vaak "fun" en een fijne ervaring om mee te peddelen. Op sommige events zijn we dan ook meer dan eens van de partij. Bijvoorbeeld het Open Kano Festival of de VeluweRally.

Kanobelevenis in de Biesbosch

Een zwerftocht voor de natuurliefhebbers, een prestatietocht over grote rivieren en kreken, kamperen bij het Wantij, een avondkanotocht in de schemering, een stadstocht door de historische binnenstad van Dordrecht, zelfs een kanotocht naar een deel van de Biesbosch waar je normaal gesproken, niet mag kan komen: "De Schotbalkentocht". Flink wat ingrediënten voor een échte kanobelevenis in de Biesbosch: de Biesbosch kano experience

... Lees verder:
Kanobelevenis in de Biesbosch

Euregio Kanorally 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert de Stichting Euregio KanoRally een grensoverschijdende kanotocht in Duitsland en Nederland.
Dit jaar wordt niet het kanaal Almelo - Nordhorn gevaren, waar de EKR mee begon, maar de Kanoronde.

... Lees verder:
Euregio Kanorally 2017

I.C.F. Grachtentochten Amsterdam

In 2016 is de 35e editie van de Internationale I.C.F. Grachtentochten 'Amsterdam'. De leden van K.V.Sloterplas hebben besloten dat ons I.C.F. evenement niet meer jaarlijks, maar tweejaarlijks wordt georganiseerd.

... Lees verder:
I.C.F. Grachtentochten Amsterdam

Bollentochtweekend HKV

Kanovaren in de Bollenstreek! - De vroege lente zorgt voor een kleurrijk schouwspel tijdens je kanotocht door de polders van Zuid-Holland, de Haarlemmertrekvaart, de Keukenhof, de Ringvaart en Lisse. Langs diverse routes krijg je een goed overzicht van de overgang van de zandgronden via de laatste strandwallen naar het veen. Je kunt dit jaar al bijzonder vroeg genieten van de in bloei staande bollenvelden.
De Haarlemse Kano Vereniging nodigt je dan ook van harte uit om deel te nemen aan het 69e Bollentochtweekend van 22 en 23 april 2017.

... Lees verder:
Bollentochtweekend HKV

<< Eerste < Vorige [1 / 2] Volgende > Laatste >>