Kano - kajak evenementen en activiteiten

In deze rubriek "Events" verdienen diverse jaarlijks terugkerende kano- en kajakevents het om even "uitgelicht" te worden naast de actuele nieuwtjes. Het is vaak "fun" en een fijne ervaring om mee te peddelen. Op sommige events zijn we dan ook meer dan eens van de partij. Bijvoorbeeld het Open Kano Festival of de VeluweRally.

Berkel Kanorally

Onder het motto De Berkel verbindt organiseren de Vrienden van de 3e Berkelcompagnie in het Berkelfestival weekend van 24 en 25 augustus 2019 een tweedaagse, grensoverschrijdende kanotocht van Vreden / Ellewick naar Zutphen, de Berkel Kanorally. Met deelnemers uit Duitsland en Nederland wordt een mooie en gezellige tweedaagse kanotocht gevaren over de Berkel van Duitsland naar Nederland.

... Lees verder:
Berkel Kanorally

Vaarplezier op het Kringelfieber

Het is best wel even wennen. Op stap met de "young ones" van Canoe & Survival. Maar het beloofde "gegarandeerd vaarplezier" wordt méér dan waar gemaakt. Zeker op een treffen als het Kringelfieber aan de Edersee.

Kringelfieber - Camping Teichmann

... Lees verder:
Vaarplezier op het Kringelfieber

Brugse Kajakdoortocht

Brugse Nachtdoortocht en Brugse kajakdoortchtocht 2019
Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Brugse Kajak Klub wordt in 2019 een speciale editie van de Brugse Kajakdoortocht ge-organiseerd. Zaterdagavond 16 maart kan er met kano en kajak gevaren worden op de sfeervol verlichte Brugse Reien.

Kanovaren Brugge - Brugse Reien Gezelligheid alom aan het overdraagpunt Minnewater, centrum Brugge

... Lees verder:
Brugse Kajakdoortocht

Open kano treffen in de Eifel

Mooi op tijd arriveren we op het terrein van de Eschweiler Kanu Club aan de Stausee in Obermaubach. "Zoek maar een mooi plaatsje uit" Ruimte genoeg op de twee veldjes bij het Bootshaus van de club. Eind van de middag druppelen langzaam de eerste deelnemers binnen. Tentjes worden opgezet en de kano's gaan op de trailer. Een heel geregel.

Open kano treffen Eifel

... Lees verder:
Open kano treffen in de Eifel

<< Eerste < Vorige [1 / 2] Volgende > Laatste >>
  • Vind je dit artikel leuk? - Deel het of volg Kanoweb op Facebook of Twitter: