Opgeruimd staat netjes

Even snel wat wegzetten in de achtertuin met de gedachte "Dat komt me misschien nog wel een keer van pas". Wat planken, balken en oude platen om de overkapping voor de kano "binnenkort" eens te vernieuwen. Al snel staat er "van alles en nog wat" bij. Oud ijzer, potten en andere prullaria wat eigenlijk in jaren niet meer van de plek komt. Ongemerkt stapelt alles zich op en wordt het ongewild een bron van ergernis.
Is het niet voor ons zelf dan wel voor de buren.

... Lees verder:
Opgeruimd staat netjes

Koop jij onze favoriete peddel?

Eigenlijk worden we niet blij van een ellenlange disclaimer op onze site. Maar ja.. Aangezien er met regelmaat "gratis gewinkeld" wordt met o.a. ons beeldmateriaal, willen we toch even uitleggen dat we daar hélemaal niet happy van worden.
Om misverstanden te voorkomen:

Wil je beeldmateriaal van kanoweb gebruiken voor je website? Vraag ons even vooraf!
Samen zoeken we dan (uit ons archief) een geschikt plaatje wat perfect aansluit bij je zorgvuldig gebouwde website of het door jou geschreven artikel. De mooie plaatjes op kanoweb houden we liever op onze site

... Lees verder:
Koop jij onze favoriete peddel?

Geklutste eieren uit de rode boot

Het picknickbankje aan de Zoekerbrug is bekleed met een dik pak sneeuw. Tsja.. fris is 't ook zo vroeg in de morgen. Snel maar een paar warme sokken aan en de kano afladen. De rest van het gezelschap zal zo wel arriveren. Alles ligt klaar. Mijn solo even in een groen "winterdekje" hijsen, dikke mat onderin. Zo.. tijd voor warme koffie.

... Lees verder:
Geklutste eieren uit de rode boot

Zutphen op de kanokaart?

Vanaf de publieke tribune volg ik, samen met aanwezige deskundigen op het gebied van groen en water, met belangstelling de presentatie van het #blauwboek (water- en groenbeheer in Zutphen en Warnsveld, door burgers gedragen) aan raad en college gemeente Zutphen. Als inzender van de Groene Kanoroute (een alternatief voor de Grote Kanoronde door het buitengebied van onze gemeente) ben ik vanzelfsprekend benieuwd hoe een mogelijke realisatie zal worden toegelicht.

kanostoep Tademasingel Houtwal Zutphen

... Lees verder:
Zutphen op de kanokaart?

Welkom bij Staatsbosbeheer

Gewoon even lekker genieten van een mooi kanotochtje? Altijd wel een kano voor handen bij de kanovrienden wanneer je toevallig in de Weerribben komt buurten. ツ