Behind the scenes

Op het moment dat Nederland onder tropische temperaturen gebukt gaat is het tijd om de nieuwste collectie sportieve herfst- en winterkleding op beeld vast te leggen voor één van de grootste drukwerkoperaties van Nederland. Tsja .. het weer valt nu eenmaal nooit te plannen. In dikke winterkleding, bontkraagjes omhoog en lange broek opgestroopt poseren de modellen blootvoets en geduldig in het nog enigszins verkoelende lauwe water van de recreatieplas de IJzeren Man in Vught. "Petje af!"

fotoshoot - behind the scenes behind the scenes

... Lees verder:
Behind the scenes

Kanoparadijs Weerribben-Wieden

Vrijdag 24 mei is het feest in het mooiste kanogebied van Nederland. Dankzij een nauwe samenwerking tussen ondernemers, natuurorganisaties en kanoliefhebbers groeit NP Weerribben-Wieden uit tot het grootste Kanoparadijs van Noordwest Europa. Een vernieuwend concept brengt peddelaars nóg meer profijt van de vele unieke faciliteiten en mogelijkheden langs de moerassen, kanalen en meren van dit prachtig vaargebied.

kanovaren in Weerribben-Wieden

... Lees verder:
Kanoparadijs Weerribben-Wieden

Vaarroutes voor sportieve peddelaars

Met regelmaat wordt de vernieuwde Kanokaart Nederland bijgewerkt met nieuwe routes, kano-instapplaatsen en veel meer interessante plekjes aan het water. En toch roept de term "van en voor kanovaarders" af en toe nog misverstanden op. Zo blijkt uit de diversiteit aan vragen die we in onze mailbox ontvangen. Een misverstand dat we graag even wegnemen:

fun2paddle vaarkaart

... Lees verder:
Vaarroutes voor sportieve peddelaars

2019 een sportief peddeljaar!

Het weer van de laatste jaren maakt dat onze peddelseizoenen naadloos in elkaar overgaan. Met een uitstapje naar het Amsterdam Light Festival begint het nieuwe jaar weer vloeibaar. Dit jaar met een kleiner groepje dan gewend, maar zeker niet minder genieten. We varen zèlfs enkele lusjes extra door de Amsterdamse grachten. Met dank aan Kanovereniging Zeeburg waar we opnieuw gebruik mogen maken van hun faciliteiten.

Een sportief en gezond peddeljaar toegewenst!

kanovereniging Zeeburg Voorbereidingen op de kanosteiger bij KVZeeburg

... Lees verder:
2019 een sportief peddeljaar!

Redding op de Ruhr

Na een lange warme zomer onze eerste (iets te letterlijk) frisse najaarstocht. Het Eifeltreffen 2018 van de Eschweiler Kanu Club. Een afvaart over de Ruhr van Heimbach naar Obermaubach.

Eifeltreffen 2018 - open kano Verzamelen in Heimbach voor de afvaart van de Ruhr

Na een lang vaarverbod i.v.m de lage waterstand krijgt de club het op 't nippertje voor elkaar dat de stuw in Heimbach wordt opengezet. Er is voldoende water voor een spannende afvaart! En dat wordt het!

... Lees verder:
Redding op de Ruhr