Peddelplezier met de vouwkano

Wat een "straps en buckles" aan die plaat kunstof in het gras. Gaat dat wel goed komen? Met flink uitzoekwerk - alles zonder handleiding - in- en weer uitelkaar en meermaals in de herhaling, wordt mijn geduld flink op de proef gesteld. Maar ja.. had ik maar niet moeten zeggen dat een flinke uitdaging mij niet vaak te veel is... Ik heb het geweten. Heel wat uurtjes verder mag het resultaat er zijn.. De ONAK is "geplooid"

... Lees verder:
Peddelplezier met de vouwkano

Wel of niet welkom..

Op kanotrektocht over de Semois reken je er als kanovaarder graag op dat je als "passant" even kunt aanleggen of overnachten bij een van de vele campings langs de oever. Helaas horen we nog al te vaak dat tijdens de kanotrektocht niet álle campings aan de Semois even gastvrij blijken te zijn.

... Lees verder:
Wel of niet welkom..

Trouwe fans op Zweden kanotrip

Hi there!,
We zijn trouwe fans van jullie website en hebben mede door jullie mooie site net een Glaskogen kanotrip in Zweden afgesloten. Hier is de video, mochten jullie die willen gebruiken voor promotie van de site en Zweden is dat absoluut prima.
Bedankt voor alle info!


... Lees verder:
Trouwe fans op Zweden kanotrip

Waar blijft die ballenlijn?

Het hele jaar door is het prachtig kanovaren in Zutphen. Mooie voorzieningen zoals kanostoepen, automatische verlichting in de tunnel onder de Overwelving, bankjes aan de waterkant, een spetterende fontein en mooie natuurspeelplekken voor de kids maken het kanovaren in de stad voor velen een echte belevenis. Maar hoelang moet het duren voor we in de media vernemen dat iemand met kano en al een meter naar beneden stuitert van de stuw aan de Tademastraat (thv de Houtwal).

... Lees verder:
Waar blijft die ballenlijn?

Rondje Cortenoever?

Met de huidige hoge waterstand van de IJssel liggen beide oevers zover uit elkaar dat je wel een rondje via de ondergelopen uiterwaarden kunt peddelen. Een stralend zonnetje, weinig wind. Een mooi moment om mijn "maatje" eens onder uit het rek te trekken voor een heerlijk solotoertje over de IJssel. Warme koffie en wat extra warme kleding mee. Tenslotte is het nog winter, echt warm is het nog niet.

kanovaren hoogwater IJssel

... Lees verder:
Rondje Cortenoever?

<< Eerste < Vorige [1 / 9] Volgende > Laatste >>